B HOUSE ROVERE’ DELLA LUNA

The two levels residential building with unusable attic is completely revisited in his own architectural visual thanks to an intervention of elevation with timber technology; the new structure allows to rethink the facades and to revisit the frame elements that are integrated in the general project of the new building envelope; the intervention is characterized by the speed of execution and the compositional simplicity taked back to the classical pedestal and covers elements.

Info

Category

housing

Participation

elevation and redevelopment

Type

block multi-unit

Commission

private

Place

Roveré della Luna (TN)

Chronology

2011 project – 2012 realization

Amount

150.000,00

Activities

planning, works and safety direction

Notes

in collaboration with arch. Mattia Riccadonna

Work of

Giulio Ruggirello
Nicola Zanoni

Account

Giulio Ruggirello